Dolar'da Yeni Rekor : 7.21 TL Seviyesini Gördü

Doların yükseliş tredni devam ediyor. Cuma günü 6.40 TL'yi aşan dolar, Bloombertht'nin yayımladığı verilere göre bu akşam saatlerinde 7.21 TL bandına ulaşarak bugüne kadarki en yüksek seviyesine ulaştı.

Dolar'da Yeni Rekor : 7.21 TL Seviyesini Gördü

Öte yandan Euro 7,2 TL bandındaki karşılığı ile dolar kuruyla eşitlenmiş durumda. Amerika Birleşik Devletleri ile yaşanan gerilim doların yükselişini etkilemeye devam ediyor.

Amerika'nın sadece papaz brunson değil FETÖ'cü oldukları gerekçesiyle tutuklu bulunan ABD Büyükelçiliği çalışanlarının da derhal tahliyesini istemesi sebebiyle, ABD'deki görüşmeler yarıda kesilmişti.

Bu gelişmenin ardından dolayın yukarı doğru yükselişinde hızlanma görülmüştü. Cumhurbaşkanı Bahis Siteleri Erdoğan bugün dolar fiyatlarındaki artışla ilgili, "Milletimiz müsterih olsun. Sanayicilerimize sesleniyorum. Bankalara saldırarak oralardan döviz alma yoluna gitmeyin. Battık gittik işi sağlama alalım yoluna tevessül etmeyin. Ederseniz yanlış yaparsınız. Bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. B planını C planını uygulamak zorunda kalırım bunu da böyle bilesiniz." dedi.