Diyarbakır Belediyesi Memur Alımı İlanı İptal mi Edildi , Sonuçlar Neden Açıklanmıyor?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi memur alımının iptal edildiği iddia ediliyor. Peki bu iddialar doğru mu? Sonuçlar neden hala açıklanmadı?

Diyarbakır Belediyesi Memur Alımı İlanı İptal mi Edildi , Sonuçlar Neden Açıklanmıyor?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi memur alımı iptal edildi iddiası.

Geçtiğimiz hafta açıklanması beklenen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı memur alımı başvuru sonuçları hala açıklanmadı. Zabıta, itfaiye eri ve memur ile birçok kadroya yapılan personel alımı için bekleyiş devam ediyor. 

10 MART 'TA AÇIKLANACAKTI

6 Mart 2019 tarihine kadar alınan memur alımı başvurusunun sonuçları için kılavuzda sonuçların 10 Mart 2019 tarihine kadar erişime açılacağına yer verildi. Ancak 10 Mart geldi geçti sonuçlar açıklanmadı. Sonuçların açıklanmaması ise adayları tedirgin etmeye başladı. 

ALIM İPTAL Mİ EDİLDİ?

Sosyal medya üzerinde birçok kullanıcı, alımın iptal edildiğini iddia ediyor. Ancak öyle bir şey söz konusu değil. İlan iptal edilmemiştir. Bu konuda belediyeden bir açıklama gelmedi.

ÇOK SAYIDA BAŞVURU OLDU

KPSS şartının 60 olması ve en az lise mezunu adaylar arasından alımın yapılması nedeniyle ilana rekor sayıda başvuru oldu. 25 binden fazla aday , mnemur alımına müracaat etti.

Başvuruların çok olması nedeniyle listelerin oluşturulması ve sonuçların açıklanması süreci de gecikti. Öte yandna yerel seçimler yaklaştığı için belediyede iş yoğunluğunun olduğu bildirildi. Bu nedenle sonuçlar gecikiyor.

Ancak belediyenin artık adayları bekletmemesi ve sonuçları açıklaması gerekiyor.

Sonuçlar açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN