Diyanet İşleri Başkanlığı İlçe Müftüsü Alımı Başvuruları 29 Ağustos'ta Başlayacak

Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatındaki münhal durumdaki kadrolara yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre ilçe müftüsü alınacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı İlçe Müftüsü Alımı Başvuruları 29 Ağustos'ta Başlayacak

Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatında münhal bulunan kadrolara yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre kurum içi naklen ilçe müftüsü alımı yapacak.

Söz konusu alım için ayrılan kontenjan 35 olarak açıklanırken, ilgili alıma başvurular 29 Ağustos'ta başlayacak. Başvuru için belirlenen son tarih 11 Eylül 2018 oldu.

NAKLEN İLÇE MÜFTÜSÜ ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR?

İlçe Müfütüs alımı için başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarına uyması gerekiyor : 

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Başvurular ilgili birimlerdeki DİBBYS (İKYS) sorumlularınca Başkanlığı'n DİBBYS programı üzerinden alınacak. Başvuru için gerekli belgelere ve diğer konulara adaylar Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İnsan Kaynakları saygasından erişim sağlayabiliyorlar.

BAŞVURU SIRASINDA TALEP EDİLECEK BELGELER

1. T.C. Kimlik No’lu kimlik belgesi (nüfus cüzdanı veya Deneme Bonusu Veren Siteler pasaport),

2. En az dört yıllık dinî yükseköğrenim mezuniyetini gösterir diploma veya mezuniyet belgesi (Diploma yabancı bir ülkeden alınmışsa YÖK’ten alınmış olan denklik belgesi),

3. İhtisas kursu veya doktora mezuniyet belgesi,

4. Görev yapmaya mani bir özrü bulunmadığına ve adlî sicil kaydına ilişkin yazılı beyanı. Başvuruları alan personele gerekli belgeleri ibraz edemeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Belgeler, kontrol edildikten sonra adaylara iade edilecektir. Yazılı beyan istenen hususlar tek bir dilekçede yer alacaktır. Belgeler, atanmaya hak kazanan adaylar tarafından atama sürecinde ilgili birime teslim edilecektir.

Kamudaki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, DİB sınavları ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza ücretsiz bildirimler olarak almak için kamu bülteni uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA