Devlet Bahçeli'den 'İsmail Küçükkaya' Tepkisi: İzlemeyeceğim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın İBB Seçimleriyle ilgili karşı karşıya geleceği programın Moderatörlüğünde 'İsmail Küçükkaya' isminin öne çıkmasına tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli'den 'İsmail Küçükkaya' Tepkisi: İzlemeyeceğim

Devlet Bahçeli'den 'İsmail Küçükkaya' Tepkisi: İzlemeyeceğim

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından gündemdeki meselelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İsmail Küçükkaya'nın Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın tartışma programını yöneteceğinin açıklanmasına tepki gösteren Bahçeli, Didem Arslan Yılmaz'ın yönetmesinin daha uygun olabileceğini belirterek, "Sayın Binali Yıldırım ile Sayın Ekrem İmamoğlu’nun 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00’de televizyonda karşı karşıya gelecekleri, moderatörün de sözde gazeteci İsmail Küçükkaya’nın olacağı bugün belli olmuştur. Hayret etmemek mümkün değildir.İsmail Küçükkaya’nın hangi vasıflarından dolayı böylesi önemli bir program için tercih edildiğini anlayabilmiş değilim.Bu şahsın Cumhur İttifakı ve MHP’ye husumet besleyen tavrı açıktır, bilinmektedir. Tarafsız değildir, samimi değildir, yeterli hiç değildir. Kaldı ki, FOX TV’nin yayın çizgisi de bulanık ve sorunludur.Şayet İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğü kesinleşirse, bilinsin ki, 16 Haziran 2019 tarihinde 21.00’den itibaren televizyon izlemeyeceğim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının tartışmasını takip etmeyeceğim. MHP hakkın, haklının, halkın ve haysiyetin tarafındadır." ifadelerini kullandı.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA