Devlet Bahçeli'den 'Af' Açıklaması : Oy İçin Yapmıyoruz, Bir Daha Duyarsam Yasayı Çekerim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, partisinin önünde toplanan 'Af' düzenlemesi bekleyen mahkum yakınlarıyla bir araya geldi. Son Dakika af gelişmeleri, af düzenlemesiyle ilgili son haberler ve daha fazlası kamu bülteni sitesinde.

Devlet Bahçeli'den 'Af' Açıklaması : Oy İçin Yapmıyoruz, Bir Daha Duyarsam Yasayı Çekerim

Burada TBMM'ye gönderilen şartlı ceza indirimi teklifiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı, teklifin oy için değil, memleket meselesi olduğu için MHP tarafından hazırlandığını, bir daha 'Oy' konusuyla ilgili mahkum yakınlarından çıkış görmesi halinde teklifi geri çekeceğini söyledi. 50 Milletvekili ile teklifin arkasında olduklarını fakar bunun sadece MHP'nin milletvekilleri ile gerçekleşecek bir düzenleme olmadığını söyleyen Bahçeli, MHP'li milletvekillerinin diğer partilerle de iletişim halinde olduklarını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak yasamızı hazırlayıp meclise verdik, mecliste Adalet komisyonunda görüşülmesini bekliyor. 50 milletvekilimizle olayları takip ediyoruz, 50 milletvekili ile bunu çıkarmak mümkün değil. Bu sebepten dolayı diğer siyasi partilerle de arkadaşlarımız diyalog içerisindeler. Olayları takip ediyoruz, hepinizin durumunu anlıyorum, bir kez daha derdinizi bize intikal ettirmeniz memnuniyet vermiştir. Telaşa kapılıp kendi kendinizi incitmeyin. Bunun oyla alakası yok, istersen verme, bu memleket meselesi, bunu oy için yapmıyoruz, bir daha ağzınızdan duyarsam yasayı çekerim." dedi.