Denizli Bozkurt SYDV Personel Alımı Yapacak

Denizli'nin Bozkurt ilçesi Sosyal Yardım Dayanışma Vakfına yeni personel alımı yapılacak.

Denizli Bozkurt SYDV Personel Alımı Yapacak

Denizli Bozkurt SYDV tarafından yayımlanan ilanda, ilgili alım için başvuru işlemlerinin 19 Aralık 2018 tarihine kadar vakfa yapılması gerektiği, başvuru yapacak adayların İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler, Sosyoloji ve Sosyal Hizmetler Bölümü mezunu, bilgisayar sertifikasına sahip olması, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması, vakfın bulunduğu il sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerektiği vurgulandı. Söz konusu alımla ilgili yapılan bilgilendirmede, adayların 2 aylık deneme süresine tabi tutulacak. SYDV Personeli alımıyla ilgili detaylı bilgilendirme  Bozkurt Kaymakamlığı'nın resmi internet sayfasında yer alıyor.

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 19.12.2018
İl DENİZLİ İlçe BOZKURT Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okuldan zorunlu/ortak/seçmeliders almak, bu hususu resmi olarak belgelemek (İyi derecede Word, excel, ofis programları, power point vb. kullanabilmek) 
- İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler, Sosyoloji ve Sosyal Hizmetler Bölümü mezunu olmak, 
- Tüm adaylar için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- BELİRSİZ SÜRELİ İŞ SÖZLEŞMESİ YAPILAN ADAYA 2 AYLIK DENEME SÜRESİ VERİLECEK OLUP, 2 AYLIK DENEME SÜRESİNDE BAŞARISIZ OLAN VE SÖZLEŞME ŞARTLARINA UYMAYAN ADAYIN İŞ AKDİNE SON VERİLECEKTİR. PERSONEL ALIM İLAN METNİ DENİZLİ BOZKURT KAYMAKAMLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANMAKTADIR.