Denizli Adliyesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı-Adalet Bakanlığı ve CTE

Denizli Adliyesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Denizli Adliyesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı-Adalet Bakanlığı ve CTE

Denizli Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı.

Denizli Adliyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında , Adalet Bakanlığı ile CTE 'nin personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Yayımlanan sonuç duyuruları şu şekilde;

SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİPLİĞİ, MÜBAŞİR, ŞOFÖR VE İCRA KATİPLİĞİ SINAVLARINA BAŞVURAN ADAYLARIN BAŞVURU SONUÇLARI

1-Sözleşmeli Zabıt Katipliğine Başvuruda Bulunan ve Başvurusu KABUL VE REDDEDİLENLERE İlişkin Liste.
2- Sözleşmeli İcra Katipliğine Başvuruda Bulunan ve Başvurusu KABUL VE REDDEDİLENLERE İlişkin Liste.


Zabıt katipliği ve İcra Katipliği başvurusu kabul edilen adayların 20/08/2019 günü saat:09:00’da Denizli Adliyesinde hazır olmaları gerekmektedir. 
Sınav başvurusu kabul edilen adayların sınav giriş belgelerini sınav gününe kadar Denizli Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürlüğü kaleminden (352 no'lu oda) almaları gerekmektedir. İl dışından gelecek adaylar ve geçerli mazereti olanlar giriş belgelerini sınav günü alabileceklerdir.


3-Sözleşmeli Mübaşir Başvurusunda bulunan ve Başvurusu KABUL VE REDDEDİLENLERE İlişkin Liste. 
(Başvurusu Kabul Edilen Adayların EN GEÇ 02/08/2019 tarihine kadar Daktilo ve Bilgisiyar ile doldurularak fotoğraflı “ 3 adet Güvenlik Soruşturması Arşiv Araştırma Formu (Fotoğraf yapıştırılmış) ve 3 adet nüfus cüzdan fotokopilerini” getirmeleri gerekmektedir.


4- Sözleşmeli Şoför Başvurusunda bulunan ve Başvurusu KABUL VE REDDEDİLENLERE İlişkin Liste. 
(Başvurusu Kabul Edilen Adayların EN GEÇ 02/08/2019 tarihine kadar Daktilo ve Bilgisiyar ile doldurularak fotoğraflı “ 3 adet Güvenlik Soruşturması Arşiv Araştırma Formu (Fotoğraf yapıştırılmış) ile 3 adet nüfus cüzdan fotokopilerini” getirmeleri gerekmektedir.

CEZA İNFAZ KURUMLARI SINAVLARINA BAŞVURAN ADAYLARIN BAŞVURU SONUÇLARI
 

1-Bayan İnfaz ve Koruma Memurluğuna Başvuruda Bulunan ve Başvurusu KABUL VE REDDEDİLENLERE İlişkin Liste.

2-Erkek İnfaz ve Koruma Memurluğuna Başvuruda Bulunan ve Başvurusu KABUL VE REDDEDİLENLERE İlişkin Liste.

Bayan ve Erkek İnfaz ve koruma başvurusunda bulunan ve başvuruları kabul edilen adayların Boy Kilo ölçümü için belirlenen tarih ve saatte hazır olmaları, ayrıca Daktilo ve Bilgisiyar ile doldurularak fotoğraflı “ 2 adet Güvenlik Soruşturması Arşiv Araştırma Formu (Fotoğraf yapıştırılmış haliyle), 2 adet nüfus kayıt tablosu ve 2 adet nüfus cüzdan fotokopilerini” getirmeleri gerekmektedir.

3-Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Başvurusunda bulunan ve Başvurusu KABUL VE REDDEDİLENLERE İlişkin Liste.

Ceza İnfaz Kurumu Katipliği başvurusu kabul edilen adayların 20/08/2019 günü saat : 09:00’da Denizli Adliyesinde hazır olmaları gerekmektedir.

4-Aşçı Başvurusunda bulunan ve Başvurusu KABUL VE REDDEDİLENLERE İlişkin Liste.

(Başvurusu Kabul Edilen Adayların EN GEÇ 02/08/2019 tarihine kadar Daktilo ve Bilgisiyar ile doldurularak fotoğraflı “ 2 adet Güvenlik Soruşturması Arşiv Araştırma Formu (Fotoğraf yapıştırılmış haliyle), 2 adet nüfus kayıt tablosu ve 2 adet nüfus cüzdan fotokopilerini” getirmeleri gerekmektedir.

Mülakatlara girecek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

DİĞER İLLERİN SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN