Denizli Acıpayam Sabah 5.5 ile Sallanmıştı! Art Arda Onlarca Deprem!

Son Dakika Art Arda Depremler! Ege Denizi beşik gibi sallandı.AFAD tarafından Denizli Acıpayam'daki son depreme ilişkin veriler paylaşıldı. Sabah saatlerinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan Denizli, gün boyunca artçı depremlerle sallanmaya devam etti.  Acıpayam'da akşam saatlerine kadar büyüklüğü 1.4 ile 4.2 arasında onlarca deprem meydana geldi. AFAD tarafından paylaşılan verilere göre son deprem saat 20.42'de meydana gelirken, büyüklüğü 4.2 merkez üssü ise Acıpayam olarak

Denizli Acıpayam Sabah 5.5 ile Sallanmıştı! Art Arda Onlarca Deprem!

Denizli Acıpayam'da Yine Deprem !

AFAD tarafından Denizli Acıpayam'daki son depreme ilişkin veriler paylaşıldı. Sabah saatlerinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan Denizli, gün boyunca artçı depremlerle sallanmaya devam etti.  Acıpayam'da akşam saatlerine kadar büyüklüğü 1.4 ile 4.2 arasında onlarca deprem meydana geldi. AFAD tarafından paylaşılan verilere göre son deprem saat 20.42'de meydana gelirken, büyüklüğü 4.2 merkez üssü ise Acıpayam olarak açıklandı.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DAKİKA DEPREM VERİLERİNİ PAYLAŞTI!

DENİZLİ VALİLİĞİ DEPREMLE İLGİLİ HANGİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI

20 Mart 2019 tarihinde saat 09.34 de Acıpayam ilçesi Yeniköy Mahallesi merkez üslü meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ilk anından itibaren Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından  3 ekip Daire Başkanı ile birlikte görevlendirilmiş olup, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve AFAD Müdürlüğünce 5 ekip oluşturulmuş toplam 8 ekip afet yerine intikal etmişlerdir.  

             Ayrıca ön hasar tespit çalışmalarının bir an önce bitirilebilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un talimatı ile   Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından civar illerden 12 ekip görevlendirilmiştir. Ön hasar tespit çalışmalarının bir kaç gün içinde bitirilmesi planlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.