Dehşete Düşüren Olay! Hırsızlar Engelli Genci Katlettiler!

İstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bir evin ikinci katına giren hırsızlar, yüzde 50 engelli olduğu belirtilen 16 yaşındaki genci, 17 kez bıçaklayarak öldürdü.

Dehşete Düşüren Olay! Hırsızlar Engelli Genci Katlettiler!

Hırsızlar evde bulunan iki adet televizyon, Öz'ün dizüstü bilgisayarı ve telefonunu alarak olay yerinden kaçtı. Olay, Küçükçekmece Bezirganbahçe Mahallesi Çiçekli sokaktaki olay cumartesi gecesi meydana geldi.

Elde edilen bilgilere göre 3 katlı bir binanın 2. katındaki daireye giren hırsızlar evde bulunan engelli genci 17 yerinden bıçaklayarak katletti. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre hırsızlar tarafından katledilen gencin, 9 sene önce anne ve babasının boşanmasından sonra anneannesi ile yaşamaya başladığı, yaşlı kadının Cumartesi günü Edirne'ye gittiği pazar günü eve döndüğünde ise torununu kanlar içinde bulduğu öğrenildi.

Korkunç olayla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Baba Sezer Öz, "Dün 19.00 sıralarında haber aldım. Buraya geldim. 17 yerinden bıçaklanmış. Bulunmalarını istiyorum" ifadelerini kullanırken, Anneanne Hatice Akkaya ise, "Köye gidecektik. Gelmedi. 'Gelmeyeceğim' dedi. Gelecekti. Niye caydı. Ben kendim gittim. Dün akşam geldim. Zile bastım açan olmadı. Yedek anahtarı vardı büyük kızımda. Onunla kapıyı açtım. Yerde yatıyor. Kan sel içinde yatıyor. Gelecekti köye. Dedesine gidecekti. Gelmedi" dedi. Bu arada polis ekipleri kapıda herhangi bir zorlama tespit edilmemesi, evin yedek anahtarının alt kattaki komşuda bulunduğunu öğrendikten sonra iki gündür kayıp olan komşuyu aramaya başladı. Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA