Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Talimat: Kravatlarınızı Çıkarın

AK Parti İl Başkanlarıyla bir araya gelen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen il başkanları toplantısının gazetecilere kapalı bölümünde teşkilata yerel seçimler konusunda önemli talimatlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Talimat: Kravatlarınızı Çıkarın

Teşkilatın tasarruf konusunda titiz olması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7'den 70'e makam gözetmeksizin herkes tasarruf etsin. İllerinize döner dönmez sahada olun. Sahada olduğunuz sürece kravatı çıkarın, gönüllere dokunun, kibirli olmayın.Bana sormadan istifa etmeyin. Yarım kalmış projeler bitmeden yeni projelere başlamayın. Öncelikli yapılması gereken çalışmaları listeleyin Celtabet ve bana bildirin.htiyaç hasıl olursa ittifak yaparız. Cumhur İttifakı'ndaki dayanışmamız neyse yerel seçimlerde de bu ittifakı gerçekleştirme imkanımız olabilir. Ama bazı illerde ihtiyaç yok." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya katılan İl başkanları olmak üzere, yerel yönetimler ve gençlik kollarında görevli başkanların makam odaları, bina giydirmeleri konusunda şatafattan mümkün mertebe uzak kalması gerektiğini belirtti. Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti'nin kurumsal kimliğine dair yeni düzenlemeler ve teşkilatın sosyal medyayı nasıl kullanması gerektiğine dair bir sunum yaptı.

Ünal, yerel seçimlere dair haber paylaşımlarının ortak yapılması gerektiğini belirtip, söz konusu paylaşımların daha hızlı ve daha çok insana ulaşabileceğine dikkat çekti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA