Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sancaktepe'deki Askeri Helikopter Kazasıyla İlgili Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ndeki Fırtına Sokak'ta meydana gelen askeri helikopter kazasıyla ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sancaktepe'deki Askeri Helikopter Kazasıyla İlgili Açıklama

İstanbul Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi'ndeki Fırtına Sokak'ta bugün yaklaşık 1 saat önce meydana gelen helikopter kazasında 4 askerimiz şehit olurken, 1 askerimizin yaralandığı bildirildi. Kazanın görgü tanıkları helikopterin önce bir binanın çatısına çarptığını daha sonra son bir manevra yaparak apartmana çarpmamak için sokağa düştüğünü bildiriyor. Bölgede çok sayıda askeri personel ve polis ekibi bulunuyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'da kazanın meydana geldiği bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başsağlığı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sancaktepe'deki askeri helikopter kazasında 4 şehidimiz, 1 yaralımız var. Kaybettiğimiz askerlerimize Allah'dan rahmet, yaralı askerimize rabbimden şifalar diliyorum. Ve şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Rabbim milletimizi ve özellikle askerlerimizi her türlü kazadan, beladan, afetten korusun niyazında bulunuyorum."