Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İş Bankası Açıklaması : Hazineye Devrini Sağlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki toplu açılış töreninde CHP'nin İş Bankası'ndaki hisselerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İş Bankası Açıklaması : Hazineye Devrini Sağlayacağız

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan , "İş Bankasında, ne dedik, Gazi Mustafa Kemal'in CHP hissesi olarak, yüzde 28'e yakın bir hisse olayı varya. Geçenlerde bunu gündeme getirdik. Bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, CHP alsın kullansın diye yapmadı. Hazineye bu gitsin diye yaptı. CHP'nin 4 üyesiyle bunun kontrolüne zemin hazırlandı. Şimdi biz meclise bu konuyu getiriyoruz. Sağolsun MHP destekleyeceğini açıkladı. Şimdi bunu oraya getirerek, inşallah meclisten bunu çıkaracağız, inşallah bu hissenin Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hazinesine devrini sağlayacağız. Doğru değil mi? Şimdi tutuştu diyor ki 'Bunu biz kullanmıyoruz ki' Yahu bir de kullanacak mısın? Bunun senle uzaktan yakından alakası yok. 4 tane CHP'li oraya atıyorsun, yönetim kurulu üyesi el kaldır indir, onun arkasında nelerin yattığını biz çok iyi biliriz. İşi bilenler de çok iyi bilir. Bir an önce meclisimizden geçecek, ardından hazinemize İş Bankası bunu ödeyecek.

30 Mart 2019'da yeniden şahlanıyoruz, yeniden diriliş hareketini güçlendiriyoruz. Bu zat belli günlerde çıkıp bir sürü yalanı ardı ardına sıralamak, bunlara yetiyor. CHP yolun sonuna geldi. CHP Seçmeni nezlinde dahi itibarları kalmadı." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA