Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e Sert Tepki : Bu Kadın...

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 24 ve 360 ekranlarında canlı yayınlanan programın konuğu oldu. Burada gündemdeki meselelere ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'in bugünkü Denizli Mitinginde yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e Sert Tepki : Bu Kadın...

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 24 ve 360 ekranlarında canlı yayınlanan programın konuğu oldu. Burada gündemdeki meselelere ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'in bugünkü Denizli Mitinginde yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Bi defa bu kadının şirazesi kaymış. Bir kaç gün önce ben Denizli'deydim, orada 30 bin kişi vardı. Orada terörist ifadesi kullanmadığım da ortaya çıkar. Biliyorsunuz Bay Kemal yalancı. Ondan yalanları iyi kaptı. O nediyorsa o da onu söylüyor. Şimdi Man adaları diye bir şey tutturdu biliyorsunuz Bay Kemal, dava açtık, ailem dava açtılar. Bu davaları kazandık, henüz parayı tahsil etmedik. Bu paraların ödenmesi için CHP'liler yardım sandığı kurdular. Milletvekilleri 5 bin TL ödüyor. Ben de diyorum ki, ben bunu inşallah Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP ile ittifak iddialarıyla ilgili Genel başkanları kast ettiğini seçmenleri bu konunun dışında tuttuğunu her yerde ifade ettiğini belirterek, konuşmaların çarpıtıldığını söyledi. HDP'ye oy verenlerle ilgili 'Onlara sesleniyorum, bu terör partisine destek vermiyorum, partiyi konuşuyorum, HDP kürt kardeşlerimin derdiyle dertlenen bir parti değildir. Burası PKK'nın payandısıdır. HDP kandilden yönetiliyor. Ben mitinglerde dev ekranlarda veriyorum konuşmaları. HDP'nin içinden biri çıkıyor 'Eğer terörle mücadele yasası kaldırılmazsa savaş çıkar' diyor, tüm bunlar konuşuluyor, tüm bunları duymazdan mı geleceğiz. Yoksa biz asla seçmenlere böyle bir yakıştırma yapmadık, yapmayız. Kandil ve Pensilvanya destekli bir zillet ittifakı ile karşı karşıyayız. Bugün ikisinin beraber yaptığı bir mitingdir. Burada da yalan makinesi devriye girmiştir." dedi.

AKŞENER , KILIÇDAROĞLU ORTAK MİTİNGİNDE NELER SÖYLENDİ! İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN.