Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Ölür, Bin Diriliriz!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Medya ödülleri töreninde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Ölür, Bin Diriliriz!

Burada medyanın önemine dikkat çeken Erdoğan, "Haberleşmede çığır açan bir başka dönüm notkası da hiç şüphesiz radyo ve televizyonun keşfedilmesidir. Tabii bu arada haberleşmede bir başka dönüm noktası olan interneti de özellikle zikretmemiz gerekiyor.Matbaa, radyo, televizyon, internet derken bugün geldiğimiz noktada medya araçlarının olmadığı bir hayatı neredeyse tahayyül edemez hale geldik.Değerli arkadaşlar medyadan başlayıp günlük hayatımızın her alanına gelen bu sürecin, siyasi, ekonomik, kültürel birçok sebebi olduğunu biliyıruz. Bizim 40 yıllık siyasi tecrübelerimizden çıkardığımız sonuç şudur: Ya kendinizi dünyadan tecrit edeceksiniz ya da küresel düzene tabii olacaksınız. Bizim yöntemimiz daha farklı. Biz ne tabii olmayı ne tecrit olmayı Betpipo seçtik. Bizim tercihimiz güçlü hale gelmekten yana oldu." dedi.

AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin 3.5 kat büyüdüğünü söyleyen Erdoğan, Türkiye'nin daha da büyümesi için her türlü çabanın sarf edileceğini söyledi.

Tarihten ders alınması gerektiğini, Malazgirt'te ecdadının hatırasının yaşatılmasına devam edileceğini söyleyen Erdoğan, ekonomik savaşa ilişkin, "Şimdi ekonomi üzerinden bizi sıkıştırmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin ekonomide çözmesi gereken yapısal sorunları elbette mevcuttur. Fakat bunların hiçbiri son zamanlarda yaşadığımız hadiselerin açıklaması olamaz. İnşallah biz bu dalgayı da atlatacağız.NATO'da birlikte stratejik ortak olduğumuz bir ülkenin NATO içerisinde ilk 3 içerisinde yer alan bir stratejik ortağına bu şekilde yaklaşımda bulunmasını hiçbir şey ifade edemez. Bize tehditlerle, ileri geri ifadelerle geri adım attırmak mümkün değil. Bizi bu tehdittlerle yıldırmak mümkün değildir. Demek ki onlar bu milleti tanımadılar. Ama tanıyacaklar. Biz bin ölürüz bin diriliriz." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA