Cübbeli Ahmet'ten şortlu kıza saldırı açıklaması geldi

Kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son günlerde meydana gelen saldırılara değindi. İşte Cübbeli'nin açıklamaları.

Cübbeli Ahmet'ten şortlu kıza saldırı açıklaması geldi

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir son dakika açıklaması yaptı. Son dönemlerde yaşanan ve gündemde oldukça tartışmalara neden olan saldırı olaylarına değinen Cübbeli Ahmet Hoca, flaş açıklamalarda bulundu.

Yaşanan iki saldırı olayına değinen Ahmet Mahmut Ünlü, Eminönünde yaşanan söz konusu anlattı. Ahmet Mahmut Ünlü, Eminönü'nde yaşandığını belirttiği olay ile ilgili de konuştu.

Eminönü'nde dondurma yemekte olan bir genç ile yaşanan olayı anlatan Ünlü, gence uyarda bulunduğu, ancak gencin ona yönelik 'Yallah Arabistan'a' dediğini söyledi. Cübbeli Ahmet Hoca olayla ilgili,  "Bu müdahale asla uygun olan bir davranış değildir. Tabii ki gençlerimizin ateist Onbahis de olsalar, inançsız da olsalar oruç tutmuyorlarsa ortalıkta yememeleri lazım. Bir insan Ramazan günü alenen yemek yiyorsa, bir Müslüman da bunu gördüğü zaman, 'Belki hastadır, belki seferidir...' diyerek karışmaması lazımdır. Çünkü bu işler fitne çıkarıyor." açıklamalarında bulundu.

Şortlu Kız Açıklaması

Minibüste şort giytdiği için saldırıya uğrayan Melisa Sağlam hakkında da açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, saldırgana hitab ederek konuştu. Kamoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sladırgana hitaben şu sözleri söyledi:

"Niye milletin başına bacağına bakıyorsun? Allah sana göz vermiş, kapak da vermiş. Bu kapağı niye vermiş, gerekirse indirmen için. Bir de kalkıp tokat atıyor, böyle bir kabalık, yobazlık olabilir mi? Bu hareketleri yapanlara Allah lanet etmiştir" 

Kamubulteni.com  | Ankara