Çığlık Atan Öğretmenden Açıklama Geldi

Sosyal medya üzerinde kısa sürede yayılan videoda bir öğretmen, kendisine ceza kesen polis ekiplerinin yanında bağırdı. Yaşanan olay sonrası ilk açıklama geldi.

Çığlık Atan Öğretmenden Açıklama Geldi

Önceki gün gündeme düşen, trafik çevirmesinde çığlık atan kadın videosu ile ilgili son dakika gelişmes yaşandı.

Polis kayıtlarına göre geçtiğimiz 1 Kasım  2018 Perşembe günü İstanbul 'a bağlı Fatih İlçesi 'nin Balat Sahili 'nde yaşanan olayda, bir üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenilen Özlem A., 'cep telefonunla konuştuğu ve emniyet kemeri takmadığı' gerekçesiyle trafik polisleri tarafından durduruldu.

Polisler, yaptıkları incelemelerde arabanın muayenesinin yapılmadığını tespit etti. Bunun ardından polis ekipleri öğretmen hakkında ceza uygulaması yaptı. Kendisine ceza kesilen kadın öğretmen ise bölgede dakikalarca çığık atarak bağırdı. 

Polis ekipleri, Özlem A. isimli kadını güçlükle sakinleştirirken o anlar ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı. Öte yandan polis ekipleri, Özlem A. isimli öğretmene toplam 578 TL para cezası kesti ve otomobili de trafikten men etti.

ÖĞRETMENDEN AÇIKAMA GELDİ

Çığlık attığı videosunun sosyal medya üzerinde yayılması sonrası Özlem A. isimli öğretmenin öğrencisi olduğunu iddia edilen Ekşi Sözlük kullanucısı, bir paylaşım yaptı ve yaşanan olayı şu şekilde aktardı:

"Üniversitede gerçekleşen önemli bir toplantıya yetişmek üzere aracımı sürüyordum. Bu esnada trafik polisi durmamı istedi. Ehliyet ve ruhsatı kendilerine verdiğimde ehliyetimin kırık olduğunu öne sürerek bu ehliyeti kabul etmeyeceklerini bildirdiler. Kendilerine ehliyetimin olduğunu ve ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza veremeyeceklerini söyledim, önemli bir toplantıya yetişmek durumunda olduğumu belirttim. Kendileri bana herhangi bir şey söylemeden uzun bir süre beklettiler... Ehliyetim olmasına rağmen ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza kesti..."

Paylaşımda, Özlem A.'nın olayın kaydedildiğini görünce sinir krizi geçirdiği ve yaklaşık 1 ay sonra sosyal medyada yayınlanan görüntülerle ilgili olarak, 'Hukuki sürecin takipçisi olacağım' dediği iddia edildi.

Kamubulteni.com  | Ankara