CHP'ye Geçen Belediyelerde Asgari Ücrete 180 TL Zam Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan asgari ücret artışıyla ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP'ye geçen belediyelerde asgari ücretli çalışanlara 180 TL zam yapılacak.  Adana'da MHP'den CHP'ye, Ankara'da AK Parti'den CHP'ye, Antalya'da AK Parti'den CHP'ye geçen büyükşehir belediyelerinin yanı sıra, Ardahan, Artvin, Bolu, Bilecik, Kırşehir, Mersin gibi illerde de asgari ücretli çalışa

CHP'ye Geçen Belediyelerde Asgari Ücrete 180 TL Zam Geldi

CHP'ye Geçen Belediyelerde Asgari Ücrete 180 TL Zam Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan asgari ücret artışıyla ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP'ye geçen belediyelerde asgari ücretli çalışanlara 180 TL zam yapılacak.  Adana'da MHP'den CHP'ye, Ankara'da AK Parti'den CHP'ye, Antalya'da AK Parti'den CHP'ye geçen büyükşehir belediyelerinin yanı sıra, Ardahan, Artvin, Bolu, Bilecik, Kırşehir, Mersin gibi illerde de asgari ücretli çalışanların maaşlarına 180 TL zam yapılacağı bildiriliyor.

İSTANBUL İÇİN TARTIŞMALAR SÜRÜYOR, İKİ PARTİDEN DE ART ARDA AÇIKLAMALAR GELDİ

Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin her iki partiden de itirazlar ve açıklamalar gelmeye devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, bugün yaptığı basın toplantısında İBB seçim itirazlarını sürdürdüklerini belirtip, tüm oyların yeniden sayımını talep ettiklerini söylemiş, sandık başkanlarından FETÖ'cü olup olmadığının araştırılması için gerekli yerlere müracaat edileceğini söylemişti. CHP'li yetkililer ise sandık başkanlarından FETÖ'den ihraç edilen kimsenin olmayacağını, sandık başkanlarının hali hazırda devlet memurlarından seçildiğini , ihraç edilen bir kişinin sandık başkanı olarak görevlendirilemeyeceğini belirtiyor. İstanbul'da YSK verilerine göre an itibariyle oy farkı Ekrem İmamoğlu lehine 15 binin üzerinde.