Cezaevinde Skandal: FETÖ'cü ile Erkek Avukatı Görüş Odasında..

Silivri Cezaevi 'nde skandal bir olay yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre darbeci yüzbaşı ile kuzeni olan avukat, görüş sırasında eşcinsel ilişkiye girerken basıldı.

Cezaevinde Skandal: FETÖ'cü ile Erkek Avukatı Görüş Odasında..

Silivri Cezaevi 'nde büyük skandal !! Darbeci asker avukatı ile basıldı.

15 Temmuz gecesi FETÖ 'nün gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde yer alan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen eski yüzbaşı, cezaevinde avukat görüşü sırasında skandal şekilde basıltı. Yüzbaşı ile avukatı ecinsel ilişkiye girerken yakalandı.

FETÖ'nün gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasnda Deniz Harp Okulu Komutanu Tümgeneral Mesut Özel 'in derdest edilmesinde aktif şekilde görev alan eski  yüzbaşı S.B.Ü. isimli asker, hakkında açılan davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Müebbet hapis cezası aldıktan sonra Silivri Cezaevi'ne konulan FETÖ'cü, burada da rahat durmadı.

Akşam Gazetesi 'nden Neslihan Keskin' in bugün kaleme aldığı yazısında aktardığı haberde; Eski Yüzbaşı S.B.Ü., 18 Haziran günü, kuzeni de olan avukat A.B.O. ile görüşme odasında konuşurken kamera açısından çıktı.

İkili kamera açısından çıkınca görevli İnfaz Koruma Memurları şüphelendi. Bir süre kamera açısına girmeyince memurlar, hemen odaya gitti. Odaya giren İnfaz Koruma Memurları, yüzbaşı S.B.Ü. ve avukat A.B.O.'yu cinsel ilişkiye girerken yakaladı.

Eski Yüzbaşı S.B.Ü.'nün koğuşu değiştirilirken, avukat A.B.O. da baroya şikayet edildi. Savcılık iki isim hakkında da soruşturma başlattı.

Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara