Çanakkale Valiliği'nden Termik Santral Kazanında Meydana Gelen Patlamaya Dair Açıklama

Çanakkale Valiliği, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de ağır yaralandığı termik santral'deki patlamaya ilişkin açıklama yayımladı.

Çanakkale Valiliği'nden Termik Santral Kazanında Meydana Gelen Patlamaya Dair Açıklama

Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada patlamanın saat 17.35 sıralarında meydana geldiği, patlamada bir işçinin hayatını kaybettiği, bir işçinin de yaralandığı, kazaya ilişkin Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Çanakkale Valiliği'nin ilgili açıklamasında ayrıca şu ifadelerin yer aldığı görüldü : 

5 Kasım 2018 tarihinde saat 17.35 sıralarında ilimiz 18 Mart Çan termik santrali kazan dairesi basınçlı su hattının henüz bilinmeyen bir sebeple kopması sonucu bir iş kazası meydana gelmiştir. Meydana gelen iş kazasında aynı işyerinde çalışan bir işçimiz hayatını kaybetmiş, bir işçimiz de yaralı olarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Olayla ilgili olarak Çan Cumhuriyet Savcılığınca adli işlemlere başlanılmıştır. Hayatını kaybeden işçimize Allahtan Rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı işçimize acil şifalar diliyoruz