Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü Mezunları Mağduriyetin Giderilmesini İstiyor

Çağrı Merkezi Hizmetlerine yapılan çağrı alıcı alımlarıyla ilgili Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları tepkili.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü Mezunları Mağduriyetin Giderilmesini İstiyor

Kendilerinin alımlar konusunda mağdur edildiğini, hak ettikleri kadroları alamadıklarını belirten adaylar, Kamu Bülteni facebook sayfası, grupları ve mail adresinden mağduriyetlerini duyurmaya çalışıyorlar. Daha önce bir çok kamu kurumuna mail attıklarını, Sn. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da ulaşmaya çalıştıklarını belirten adaylar, KPSS ile sahip oldukları tek kadroya da atanma şanslarının düşük olduğunu belirtiyor. Konuyla ilgili [email protected] adresine gelen bir mailde adaylardan Lütfü K. İçişleri Bakanlığı'na gönderdikleri maili paylaşmış. Maili noktasına virgülüne dokunmadan siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz : 

Bizler “Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü” mezunları olarak KPSS ile devlet kadrolarına yerleştirilmemiz sadece 3499 kodu altındaki 112 Acil Çağrı Merkez’ lerine yapılabilmektedir, yani bu bölümün mezun öğrencilerinin devlette kadrolu bir iş sahibi olabilmesi sadece bir atama ile gerçekleşmektedir. Bununla birlikte bu kadroya 14 ayrı atanma şansına sahip “Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı” bölümünden mezun olan öğrenciler de müdahil olmaktadır. Haliyle “Çağrı Merkezi Hizmetleri” mezunu öğrencilerin KPSS ile sahip oldukları tek kadroya atanma şansları Bahis Siteleri da oldukça azalmaktadır.

Ayrıca 112 Acil Çağrı merkezlerine 2016/2 atamasından bu zamana alım yapılmaması okuyup emek vermiş aylarca KPSS sınavına hazırlanmış , emek vermiş ve yüksek puanlar almış olan biz gençler açısından son derece hayal kırıklığı yaratmıştır.Hem kurumun personel ihtiyacının giderilmesi, hem de biz atama bekleyen gençlerin almış olduğu eğitimlerin gereğini yerine getirebilmesi açısında 2016 KPSS puanlarımızın geçerlilik süresinin dolmaması için 4 Kasım 2018 tarihinde yapılacak olan Önlisans KPSS sınavından önce alım yapılmasını devlet büyüklerimizden arz etmekteyiz.

Bizler vardiyalı sistemde canla başla görevimizi icra etmek için eğitim aldık. 3499 kodu altındaki 112 Acil Çağrı Merkez’ lerine sadece ”Çağrı Merkezi Hizmetleri” bölümünde ön lisans öğrenimi görmüş mezun öğrencilerin atanmasını veya kadroların her iki bölüme ayrı ayrı olarak verilmesini talep ediyoruz.

Mağduriyetimizin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını arz ederiz.     

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA