Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alınacak (Lise, Lisans)

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı yapacağına dair duyuru Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi sitesinde yayımlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alınacak (Lise, Lisans)

Yayımlanan duyuruda, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır." ifadeleri yer alırken, başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması gerektiği belirtildi.

Lisans Mezunu adaylar (Mezun olunması gereken bölümler için Bknz. Başvuru Kılavuzu) için 25 kontenjan, Lise mezunları için de 25 kontenjan olmak üzere toplamda 50 kişilik zabıta memuru alımı için başvurular Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 26 Kasım ile 30 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru sırasında adaylardan talep edilen belgelerle ilgili Resmi duyuruda, "Sınava girmek isteyen adaylar 16/11/2018-30/11/2018 tarihleri arasında https://www.bursa.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak imzalayacakları başvuru formuna aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir. Adayların sistemimizde yer alan KPSS Puanı alanını virgülden sonraki kısmı da dahil olacak şekilde doldurmaları gerekmektedir. (Örnek: 92,95268)" ifadeleri yer alırken, istenen belgeler şöyle sıralandı: 

FATİH BELEDİYESİ VE ALTINOVA BELEDİYESİ'DE ZABITA MEMURU ALIYOR

Fatih Belediyesi ve Altınova Belediye Başkanlıklarının zabıta memuru alımı için ise başvurularını tamamlayan adaylar belediye başkanlıklarından başvuru sonuçlarına ilişkin yapılacak duyuruya kitlenmiş durumdalar. Yeni zabıta memuru alımı duyuruları geldikçe siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Kamu Bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirerek, özel sektör iş fırsatları ve kamuya yeni alımlar, GYS ve diğer konuları yakından takip edebilirsiniz.