Bugün Açıkladı 'İdam Teklifi Meclise Geliyor!'

Uzun süredir gündemi meşgul eden idam meselesiyle ilgili en somut adım BBP'den geliyor. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, idam düzenlemesi teklifini Ekim ayında meclise getireceklerini açıkladı.

Bugün Açıkladı 'İdam Teklifi Meclise Geliyor!'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, idam cezasının geri getirilmeisni talep ettiklerini belirterek, Ekim ayında idam konusundaki düzenleme teklifinin parti olarak TBMM'ye sunulacağını daha sonra burada grupların tavırlarının da görüleceğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, millete bir söz verildiğini, inancın gereği olarak sözlerini tutacaklarını söyledi.

 Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin hadisesinde olduğu gibi bizzat bombayı patlatıp onların Betvole canına kast eden, onları şehit eden ya da dünkü özel harekat polisimizde olduğu gibi, bizzat kurşunu sıkıp benim askerimi, polisimi, öğretmenimi, kundaktaki bebeğimi şehit eden teröristler için idamı istiyoruz. İkincisi de küçük yaşta çocuklarımızı, kızlarımızı, kadınlarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren sapıklar için idam cezasının geri getirilmesini istiyoruz. 'Anayasayı değiştirecek sayımız yok' diyebilirler. Referanduma götürelim millet ne derse onu yapalım. Bizim teklifimiz bu" dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA