Bingöl'lü Korucu Kaza Kurşunuyla Yaşamını Yitirdi

Bingöl'de arkadaşlarıyla birlikte pikniğe giden 4 çocuk babası 40 yaşındaki Mehmet Aydar, burada arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Bingöl'lü Korucu Kaza Kurşunuyla Yaşamını Yitirdi

Bingöl'de bir güvenlik korucusu, piknik sırasında arkadaşının temizlediği tabancadan çıkan kurşun ile yaşamını kaybetti. Bingöl'de bir güvenlik korucusu, piknik esnasında arkadaşının temizlediği tabancadan çıkan kurşun ile öldü.

Olay, Karlıova ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, ilçede ikamet eden 4 çocuk babası Güvenlik Korucusu 40 yaşındaki Mehmet Aydar , arkadaşlarıyla birlikte pikniğe gitti. Burada bir arkadaşının silahını temizlediği esnada silah ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun talihsiz adama isabet etti.

Ağır yaralanan Aydar, İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Fakat burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olaya ilişkin güvenlik güçleri ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını ücretsiz indirebilirsiiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA