Binali Yıldırım'a Torunu 'Dede Burası Niye Yavaş?' Deyince...

TBMM Başkanlığı'ndan istifa dilekçesini sunduktan sonra Yüksek Hızlı Tren ile seçim bölgesine doğru yola çıkan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile torunu arasındaki diyalog izleyenleri gülümsetti.

Binali Yıldırım'a Torunu 'Dede Burası Niye Yavaş?' Deyince...

Binali Yıldırım ve Torunu Arasındaki Yüz Gülümseten Diyalog

TBMM Başkanlığı'ndan istifa dilekçesini sunduktan sonra Yüksek Hızlı Tren ile seçim bölgesine doğru yola çıkan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile torunu arasındaki diyalog izleyenleri gülümsetti. Yüksek Hızlı Tren yolculuğu esnasında dedesi ve büyükannesine eşlik eden Binali Yıldırım'ın torunu, trenin yavaşladığı bir kısımda dedesine dönerek 'Dede burada nereden yavaş' dedi , çevredeki basın mensupları ve Binali Yıldırım'ı gülümsetti. Torununa 'Gördünüz mü, bakın gençler hızlı. Benim konuşmamı alt üst ettin, gitti.Bak sen şimdi bunu söyledin, bizim söylediklerimizi değil senin söylediklerini yayınlayacaklar' dedi.

Yıldırım, basın mensuplarının İstanbul Büyükşehir Belediye adaylığı ile ilgili projelerini sorması üzerine, önceliğin İstanbul'un trafik sorununu çözmek için yeni projeler olduğunu söyledi.