Beşiktaş'ta Gürültü Cinayeti Zanlısı Polis Tarafından Yakalandı

Beşiktaş Nispetiye'de gürültü sebebiyle kendisini ikat etmek için gelen apartman görevlisini vahşice katleden fitness hocası olduğu belirtilen İbrahim Y. yakalanarak gözaltına alındı.

Beşiktaş'ta Gürültü Cinayeti Zanlısı Polis Tarafından Yakalandı

Beşiktaş Nispetiye'de gürültü sebebiyle kendisini ikat etmek için gelen apartman görevlisini vahşice katleden fitness hocası olduğu belirtilen İbrahim Y. yakalanarak gözaltına alındı. Habertürk'ten Uludağ'ın haberine göre, Beşiktaş Nispetiye Mahallesi'nde apartrman görevlisi Nefise Dolapçı'yı üst kattaki komşuları arayarak giriş kattaki şahsın çok gürültü yaptığını ve sessiz olması için uyarmasını rica etti.

Bunun üzerine üst katan çıkan talihsiz kadın, fitness hcoası olduğu belirtilen ve 2 ay önce eve taşınan şahsın kapısını çaldı. İçeride nişanlısı ile kavga ettiği öne sürülen şahıs, sinirle kapıyı açtı. Kadın, adamı sessiz olması konusunda uyardı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde, şüpheli kadının boğazını kesti. Talihsiz kadın olay yerinde feci şekilde can verirken, katil zanlısı arabasıyla kayıplara karıştı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Cinayetten sonra kayıplara karışan şahsın bugün polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.