Berat Albayrak'tan İddialar Sonrası İlk Açıklama

Son dakika haberi: Bir internet sayfasının Berat Alnayrak hakkındaki çirkin iddiaları sonrası Albayrak 'tan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

Berat Albayrak'tan İddialar Sonrası İlk Açıklama

Ekşi Sözlük 'ün iddialarına Berat Albayrak 'tan fotoğraflı yanıt.

Geçtiğimiz gün ortaya atılan iddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Sayın Bakanımıza yönelik gündeme getirilen çirkin ve ahlaksız iftiralara karşı tüm hukuki haklar kullanılmaktadır. Bu kapsamda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına, ilgili paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur."

BERAT ALBAYRAK 'TAN FOTOĞRAFLI YANIT

Hakkındaki iddialar sonrası bir fotoğraf yayınlayan  Berat Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"Ailemizin sanat ruhlu ve naif üyesi Mahinurumuz ilkokuldan mezun oldu. Doğduğu gün daha dün gibi... Yüzündeki masum tebessümü hiçbir kötülük silmesin. Vatanına milletine hizmetten hiçbir art niyet alıkoymasın seni ve senin gibi bütün masum çocuklarını bu milletin...

Aile; sevgi, sadakat merhamet ve inanç ister. Bundan bihaber olanlara mutlu aile tablosu acı verir. Dünyanın tüm zorluklarına göğüs germe gücünü bu tablodan almayı bana nasip ettiği için Rabbime şükrediyorum..."