BBP Genel Başkanı Destici : Hangi Dilden Anlıyorlarsa O Dilden Konuşmak Gerekir

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bölücü terör örgütünün anladığıd dilden konuşmak gerektiğini, teröristlerle mücadelede her yolun meşru olduğu bir safhaya geçildiğini söyledi.

BBP Genel Başkanı Destici : Hangi Dilden Anlıyorlarsa O Dilden Konuşmak Gerekir

BBP Genel Başkanı, Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde, bölücü kahpelerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi neticesinde şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için Sivas Şarkışlada düzenlenen törende basın mensıplarına açıklamalarda bulundu.

Türk milletine baş sağlığı dileklerini ileten BBP Lideri, bölücü terörle mücadele de yeni bir safhaya geçilmesi gerektiğini söyledi. BBP Genel Başkanı, "PKK fırsatını buldukça böyle kahpece saldırılarla kendi varlığını göstermeye çalışıyor ama muvaffak olamayacaklar. Mücadelenin dozu ve şiddeti Süperbetin inşallah daha da artacak. Türkiye Cumhuriyeti devleti bugüne kadar hep hukuk içerisinde kalarak bu mücadeleyi sergiledi.

Ama şu gözüktü ki hukukun dışına çıkılması gerekiyorsa artık oraya da çıkılmalı. Çünkü PKK hangi dilden anlıyorsa o dilden konuşmak gerekiyor. Yani terörle mücadelede her yolun meşru olduğu bir safhaya geçmiş durumdayız. Bu mücadelenin bundan sonra bu şekilde verileceğini düşünüyorum, ümit ediyorum. Terörle mücadele bir devlet, millet ve ülke meselesidir. Onun için bizim birlik halinde bu mücadeleyi vermemiz gerekiyor. Siyasi partilerimizden bazılarının artık gözünün açılması, gaflet uykusundan uyanmaları lazım." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA