BBP Genel Başkanı Destici: EYT'liler Haklarını İstiyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BBP Genel Başkanı Destici: EYT'liler Haklarını İstiyor

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR HAKLARINI İSTİYOR

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. EYT'lilerin 'Erken emeklilik' gibi beklentileri olmadığını, bu kişlierin daha önce devlet tarafından kendilerine verilen hakkı talep ettiklerini söyleyen BBP Genel Başkanı Destici, emeklilikte yaşa takılanlar konusuyla ilgili Büyük Birlik Partisi'nin çalışmalarının süreceğini, bu konuyla ilgili bir an önce çözüme gidilmesi gerektiğini söyledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bunlar erken emeklilik istemiyor.Bunlar daha önce devlet tarafından söz verilen devletle yapılan ahitleşmenin yerine getirilmesini istiyorlar.Dolayısıyla bu mağduriyetin ortadan kaldırılmasını biz Büyük Birlik Partisi olarak teklif ediyoruz. Sonuna kadar bu işin takipçisi olacağız. Devletimizin de bu işin altından kalkacak bütçesi olduğuna inanıyoruz ve bir an önce bu problemin çözülmesi gerektiğini bir kere daha buradan hatırlatıyoruz." şeklinde konuştu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği'nin de EYT ile ilgili bilgilendirme toplantıları ve çağrıları sürüyor.Dün,  İzmir'de bir araya gelen EYT'lilere İYİ Parti ve CHP'li milletvekilleri de destek vermişti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA