Bayram tatili kaza bilançosu çok ağır!

Bayram tatilinde trafik kazası faciaları art arda geliyor. İşte Yurt genelinde meydana gelen kazaların bilançosu.

Bayram tatili kaza bilançosu çok ağır!

Bayram tatiline girilmesi ile birlikte vatandaşlar, memleketlerine yolculuklara başladı. Yolculukların başlaması ile art arda kaza haberleri de gelmeye devam ediyor. Bayram tatilinde girilmesinden bu yana ülke genelinde meydana gelen kazalarda 34 kişi hayatını kaybederken 234 kişi de yaralandı.

Mesainin sona erdiği 23 Haziran akşamından itibaren yollardan acı haberler art ara gelmeye başladı. Tatilin ilk gününde Adıyaman, Erzincan, Kastamonu, Kocaeli Çanakkale ve Sivas'ta meydana gelen toplamda 6 kazada  1 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.

 24 Haziran Cumartesi Bilançosu: 30 kaza, 26 ölü, 128 yaralı

Ramazan Bayramı Arifesinde Bursa'da 4, Eskişehir'de 3, İstanbul, Manisa ve Samsun'da 2'şer, Ankara, Karabük, Antalya, Adıyaman, Erzurum, Betorder Kastamonu, Mersin, Tekirdağ, Çanakkale, Kütahya, Erzincan, Zonguldak,  Uşak, Kırıkkale, Aksaray, Sivas, Gümüşhane ve Kırşehir'de 1'er olmak üzere toplamda 30 adet trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazalarda 26 kişi hayatını kaybederken, 128 kişi de yaralandı.

25 Haziran Pazar Bilançosu: 13 kaza, 7 ölü, 86 yaralı

Bayramı'nın ilk günü olan bugün saat 16.00'ya kadar Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın, Karaman, Burdur, Eskişehir, Çanakkale, Konya, Kayseri, Edirne, Sakarya, Adıyaman'da meydana gelen toplamda 13 trafik kazasında 7 hayatını kaybederken 86 kişi de yaralandı.

2 Asker Hayatını Kaybetti

Bayramın ilk günü olan bugün meydana gelen kazalardan birinde Bolu 2. Komando Tugayında  terhis olan 2 Asteğmen; 24 yaşındaki Metin Durmaz ile 27 yaşındaki Abrülkadir Işık hayatını kaybetti.

Kamubulteni.com  | Ankara