Batman'da Şehit Olan Polisimizle İlgili Kahreden Detay

Batman'da bölücü hainlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman polisimizle ilgili yeni bilgiler haber merkezlerine ulaşmaya başladı.

Batman'da Şehit Olan Polisimizle İlgili Kahreden Detay

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, emniyet güçleri saldırı hazırlığında olduğu belirlenen bir hainin yakalanması için Hilal Mahallesi'nde operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 'Teslim ol' çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı.

BÖLÜCÜ KAHPE, 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KENDİNE SİPER ETTİ

Çatışmada 1 bölücü hain yok edilirken, ağır yaralanan 1 polis memuru kaldırıldığı özel hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Operasyon esnasında bölücü kahpenin, evde bulunan 4 yaşındaki bir çocuğu rehin aldığı, kendisine bu çocuğu siper ettiği, bundan dolayı da güvenlik güçlerinin operasyonda hassas davrandığı, şehit düşen kahraman polisimizin çocuğa zarar gelmemesi için yoğun çaba gösterdiği bildirildi.

Operasyonda kurtarılan 4 yaşındaki çocuk ailesine teslim edildi. Bu arada Batman Valiliği'nden de operasyona ilişkin açıklama yapıldı, açıklamada "İlimiz Emniyet Müdürlüğünce 27.11.2018 Salı günü ilimiz merkez Hilal Mahallesi'nde yapılan ev araması esnasında çıkan çatışmada 1 BTÖ mensubu etkisiz hale getirilmiş olup, çatışmada yaralanan 1 kahraman polis memurumuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit olmuştur. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla, terörle mücadele kapsamında yürütülen tüm faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir." denildi.