Aydın'da Alacak Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Aydın'da Alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı sona erdi.Kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Aydın'da Alacak Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Aydın'ın Söke ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı öğrenilen bıçaklı kavgada 65 yaşındaki Hasan Salbaş hayatını kaybetti, oğlu Hakan Salbaş ile karşı taraftan Enver Kızılgeçit yaralandı.

Olay bugün, sabaha karşı Güllübahçe Mahallesinde yaşandı. Minibüs şoförü Hasan Salbaş ve oğlu Mustafa Hakan Salbaş ile Enver Kızılgeçit ve Hüseyin Poker Kapsöz arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Taaraflar telefonda randevulaştılar. Mahalledeki bir kahvehanede buluşma gerçekleşti. Burada da tartışma büyüdü, kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüştüğü öğrenildi.

Olayda Hasan Salbaş ,Mustafa Hakan Salbaş ile Enver Kızılgeçit yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gönderilen sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılan yaralılardan Hasan Salbaş, doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olaya ilişkin Hüseyin Kapsöz, Jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA