Avcılar Son Dakika: Okul Bahçesinde Servis Aracı Dehşeti

Son Dakika Avcılar... Avcılar'daki bir ilkokul bahçesinde servis aracı öğrenciyi ezdi. Hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki Eylül buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaklaşık 1 senedir öğrencilerle, servis aracının aynı kapıyı kullandığını belirten öğrenci velileri, herhangi bir önlem alınmadığı için yaşananın kaza değil bir cinayet olduğunu belirterek adeta isyan etti.

Avcılar Son Dakika: Okul Bahçesinde Servis Aracı Dehşeti

İstanbul Avcılar'daki Mehmetçik İlkokulunun bahçesinde servis aracı bir kız çocuğunun ölümüne sebep oldu. Korkunç kaza, saat 12.30'da yaşandı.

Servis sürücüsü H.Y. okul çıkışında öğrencileri almak için aracıyla bahçeye girdi. Bu sırada kantinden çıkan 2. sınıf öğrencisi olduğu belirtilen 9 yaşındaki Eylül Mirzaoğlu servisin önünden geçti. Küçük kızı altına alan servis şoförü olayın şokuyla aracını tekrar geriye hareket ettirdi. Bu esnada küçük kızın üzerinden tekrar geçen şoföre veli ve öğrenciler büyük tepki gösterdi. Olayı gören veliler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan minik çocuk buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerince gözaltına alınan şoförün sorgusunun sürdüğü öğrenilirklen, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.