Astsubayın Kazada Şehit Olan Eşi İle İlgili Kahreden Detay

Yüksekova'da meydana gelen olayda Astsubayın eşi ile 11 aylık bebeği hain saldırı sonucu şehit oldu. Astsubayın eşi ile ilgili kahreden detay ortaya çıktı.

Astsubayın Kazada Şehit Olan Eşi İle İlgili Kahreden Detay

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde meydana gelen olayda, bölücü hain terör örgütü PKK, üs bölgesine eşini ziyaret etmek için gelen Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeğine bombalı saldırı düzenledi. El yapımı patlayıcı ile yapılan kalleş saldırı sonucu anne olay yerinde hayatını kaybetmiş, 11 aylık bebek ise ağır şekilde yaralanmıştı. Yaralanan 11 aylık Mustafa bebek, Yüksekoca Devlet Hastanesine kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Ancak 11 aylık Mustafa, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Yaşanan bu feci olayın ardından aile ile ilgili kahreden bir detay bugün ortaya çıktı. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı haberine göre 25 yaşındaki Nurcan Karakaya'nın, üs bölgesine, astsubay Pokerklas eşine doğum günü sürprizi yapmak için geldiği öğrenildi. 

EVLERİNE DÖNERKEN BOMBA PATLADI

25 yaşındaki Nurcan Karakaya, oğlu 11 aylık Mustafa'yı da alarak Yüksekova'da üs bölgesined görev yapmakta olan astsubay eşini ziyarete gitti. Eşine doğum günü sürprizi yapmak için bölgeye giden Nurcan Karakaya, oğlu ile birlikte araca binerek bölgeden çıkış yaptı. Çıkış yaptıktan kısa süre sonra, bölücü hain terör örgütü PKK'lıların daha önceden yola döşediği el yapımı patlayıcı, aracın geçişi sınrasında infilat etti. EYT'nin infilak etmesi sonucu meydana gelen feci olayda anne olay yerinde hayatını kaybederken 11 aylık Mustafa Bedirhan Karakaya ise ağır şekilde yaralandı.

Hemen hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alnan 11 aylık bebek ise doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'yi büyük yasa boğan bu haberin ardından sosyal medyada on binlerce vatandaş, hain terör örgütüne tepki mesajları paylaşarak örgüte lanet okduu.

Kamubulteni.com  | Ankara