Arda Turan ve Berkay'dan İlk Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Arda Turan ile Berkay arasındaki kavganın davası bugün sonuçlandı. İşte Arda Turan ve Berkay 'dan gelen son dakika açıklaması.

Arda Turan ve Berkay'dan İlk Açıklama Geldi

Son dakika: Arda ve Berkay 'dan ilk açıklama geldi.

Arda Turan ile Berkay Şahin arasında geçtiğimiz yıl çıkan kavganın karar duruşması bugün yapıldı. Karar duruşmasının ardından Arda Turan ve Berkay 'dan ilk açıklama geldi. 

Mahkeme , yaptığı açıklamada ünlü oyuncu Arda Turan 'a 2 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Mahkeme hükmün açıklamasının geri bırakılmasına hükmetti. 

(Arda denetimli serbestlikten faydalanacak. Denetimli serbestlik süresi boyunca bir olaya karışması durumunda arda 'nın hapis cezası kesinleşecek. Denetimli serbestlik boyunca suça bulaşmaması durumunda hapis yatmayacak)

BERKAY MEMNUN OLMADI

Berkay, karar sonrası açıklamada bulundu. Arda 'nın taciz suçlamasından beraat etmesine itiraz edeceklerini söyleyen Berkay, bunun için bir üst mahkemeye gideceklerini , verilen cezanın az olduğunu söyledi.

ARDA: GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TAZMİNAT DAVASI

Mahkemeye gelmeyen Arda Turan ise sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve karardan dolayı mutlu olduğunu, böyle bir işin içerisinde yer almadığını, hapis almak uğruna davadan vazgeçmedini söyledi. 

Arda yaptığı açıklamada , tarihin en büyük tazminat davasını açacağını söyledi. 

Arda,  "Bu olayın manşeti; üstüme atılan bu iftiralardan dolayı yaptığım hatalardan aldığım cezalar değil, taciz suçlamasından beraat ettiğimdir. Allah'a şükürler olsun ki Türk adaleti bu ağır ithamların çirkin birer iftira olduğuna karar verdi. " dedi.

Açıklamanın devamı şu şekilde;

Berkay'ın eşinden mutluluk paylaşımı.