Ankara'da Rehine Şoku, Çok Sayıda PÖH ve Polis Ekibi Bölgeye Sevk Edildi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde oturan Murat T. isimli vatandaş, henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşadığı eski eşini oturduğu binada pompalı tüfekle rehin aldı.

Ankara'da Rehine Şoku, Çok Sayıda PÖH ve Polis Ekibi Bölgeye Sevk Edildi

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaklaşık yarım saat sonra ikna edilen Murat T. gözaltına alındı.  Olay, bugün akşam saatlerinde Yenimahalle ilçesindeki Sivas Caddesi'nde yaşandı.

Pamuk sitesinde oturan Murat T. isimli şahıs, tartışma yaşadığı eski eşi Tülay T.'yi oturduğu binanın giriş katında pompalı tüfekle rehin aldı. Apartman sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis Özel Harekat ekiplerinin de bölgeye intikal ettiği görüldü.

Bina önündeki Sivas caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken, daha sonra binaya giren PÖH ve polis ekipleri, yarım saat süren ikna çalışmalarının ardından Murat T.'yi gözaltına aldı.  Murat T. ve eski eşi , ifade işlemleri için polis merkezine götürülürken, Murat T.'ye ait pompalı tüfeğe de polis ekiplerince el konulduğu görüldü.