Ankara'da Fuhuş Operasyonu! Yurt Dışından Getirdikleri Kadınları Esir Almışlar

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen fuhuş operasyonlarında, kadınları fuhuşa zırkatab 'Patroniçe' lakaplı 3 kadının da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı, gözaltına alınan şahıslardan 10'u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Ankara'da Fuhuş Operasyonu! Yurt Dışından Getirdikleri Kadınları Esir Almışlar

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen fuhuş operasyonlarında, kadınları fuhuşa zırkatab 'Patroniçe' lakaplı 3 kadının da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı, gözaltına alınan şahıslardan 10'u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Ankara Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki fuhuş olaylarıyla ilgili başlattığı teknik ve fiziki takip çalışmalarından sonra operasyon için start verdi.

4'ü fuhuş evi olmak üzere 8 farklı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda fuhuş için yer sağlayan, insan ticareti yapan 'Patroniçe' lakaplı 3 kadın, fuhuş için kadın pazarlayan ve kadın temin eden, 4 erkek ve para karşılığı fuhuş yapan aralarında yabancı uyruklu kişilerinde olduğu 8 kişi yaralandı. Çeşitli vaatlerle kandırılan fuhuşa zorlanan 10 kadın ise bu şahısların ellerinden kurtarıldı. Şüphelilerin yakalandıkları 'fuhuş evlerinde' yapılan aramalarda çok sayıda uyarıcı hap, cinsel içerikli ürün, çok miktarda para , ziynet eşyası ve suç malzemesi ele geçirildi.

Ayrıca kadınların nüfus cüzdanlarına fuhuş çetesi tarafından el konulduğu ve mağdur kadınların günlerce fuhuş evlerinden çıkmalarına izin verilmediği öğrenildi.