Ankara Valiliği Uyardı: Öğleden Sonra Başlıyor

Ankara Valiliği'nden yoğun kar yağışı ve buzlanma uyarısı. Bugün öğleden sonra başlaması beklenen yoğun kar yağışının ardından gündüz saatlerinde dahi sıcaklığın 0'ın altında seyredebileceği belirtildi.

Ankara Valiliği Uyardı: Öğleden Sonra Başlıyor

Ankara Valiliği, MGM'den yapılan kar yağışı ve buzlanma uyarısına dair vatandaşları dikkatli olmaları ve tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyardı.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının ardından şehirde hava sıcaklığının gündüz vakitlerinde dahi sıfır derecenin altında seyredeceği, buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği belirtildi. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Kar yağışının ardından ilimizde hava sıcaklıkları bir süre gündüz vakitleri dahil sıfır derecenin altında seyredeceğinden, kuvvetli kar yağışı ile kuvvetli buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."ifadeleri yer aldı.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA