Ankara Valiliği'nden Avusturya Büyükelçiliği Önündeki Olayla İlgili Açıklama

Ankara Valiliği, dün gece saatlerinde Atatürk Bulvarı'ndaki Avusturya Büyükelçiliği binasının önünde iki şahsın silahla havaya ateş etmesiyle ilgili açıklama yayımladı.

Ankara Valiliği'nden Avusturya Büyükelçiliği Önündeki Olayla İlgili Açıklama

Valilikten yapılan açıklamada olayı gerçekleştiren şahısların polis tarafından kullandıkları suç aletleriyle birlikte yakalanıp gözaltına alındığı belirtilirken, ilk belirlemelere göre şahısların alkollü olduğu vurgulandı.

Ankara Valiliği'nin açıklamasında konuyla ilgili her yönüyle detaylı bir tahkikatın yapılacağını belirtilerek, "25 Kasım 2018 Pazar günü saat 04.00 sıralarında Atatürk Bulvarı 189 numaralı adreste (Avusturya Büyükelçiliği Binası önünde) meydana gelen “Ateşli silahla havaya ateş edilmesi” olayı ile ilgili olarak; olayı gerçekleştiren (2) şahıs emniyet görevlilerince tespit edilerek kullandıkları suç aletiyle birlikte göz altına alınmışlardır. Yapılan ön çalışmalar neticesinde; gece geç saatlere kadar alkol alan şüphelilerin alkolün etkisi ile araçla seyir halindeyken olayı gerçekleştirdikleri düşünülmekle beraber, konuyla ilgili olarak her yönüyle detaylı bir şekilde tahkikata devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Kamudan haberler, son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA