Ankara'da Korkunç Olay! Kız Arkadaşını 44 Defa Bıçaklayarak Öldürdü

Ankara'da daha önce kendisinin de bir süre çalıştığı iş yerinde görev yapan kız arkadaşını, mesai arkadaşlarının önünde 44 yerinden bıçaklayan şahıs gözaltına alındı.

Ankara'da Korkunç Olay! Kız Arkadaşını 44 Defa Bıçaklayarak Öldürdü

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, korkunç olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Çankaya'nın Kurtuluş semti Kıbrıs Caddesi'ndeki bir marketin şarküteri bölümünde görev yapan Gülseren K., aynı iş yerinde daha önce bir süre çalıştığı erkek arakdaşı tarafından mesai arkadaşlarının önünde vahşice katledildi.

44 defa bıçaklanan talihsiz kadın Hacette Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı, fakat buradaki tüm çabalara rağmen hayata döndürülemedi. Olayın ardından annesinin Karşıyaka Mezarlığındaki kabrine giden şüpheli Canoğul Y., daha sonra polis ekiplerine teslim oldu. Cinayette kullandığı kırmızı saplı bıçağı attığı yeri de polislere gösteren şahıs , ifade işlemleri için Cinayet Büro Amirliğine getirildi. Burada ifadesi alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çalıştığı markette 10 ay önce iş başlayan talihsiz kadınla kısa bir süre duygusal yakınlık yaşadıklarını öne süren şahıs, kız arkadaşını kıskandığı için öldürdüğünü söyledi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA