Almanya'ya Türk İşçi Alımıyla İlgili Yeni Gelişme

OBM Türkiye'den Almanya'ya işçi alımlarıyla ilgili yeni açıklama geldi. OBM Türkiye internet sayfası aktif hale geldi fakat...

Almanya'ya Türk İşçi Alımıyla İlgili Yeni Gelişme

OBM Türkiye resmi internet sayfası açıldı fakat , başvuru sürecinin şimdilik durdurulduğu açıklandı.  Almanya'da çalıştırılmak üzere Türk işçi alımı yapılacağına yönelik geçtiğimiz haftalarda OBM Türkiye'den yapılan duyuru büyük ilgi görmüş, başvuru yoğunluğu sebebiyle internet sayfası zaman zaman erişilmez hale gelmiş, daha sonra da site kapatılmıştı.

OBM Türkiye internet sayfası tekrar aktif hale geldi fakat, ilgili internet sitesinde başvuruların doldurulduğunu, telefon ya da ofisler üzerinden başvuruların alınmadığı belirtildi. E-mail ile de başvuruların kabul edilmeyeceği, ilerleyen tarihlerde başvuruların aktif olması halinde duyuru yapılacağı belirtildi. OBM Türkiye sayfasında, "Dikkat! Şu anda başvurularımız dondurulmuştur! Ofislerimizde ve telefon ile başvuru kaydı yapılmamaktadır. Başvurularda asla ve asla ücret talep edilmemektedir! Dikkat! E-mail adreslerimizden form veya cv kabul edilemez. Bu tür başvuruları sistem otomatik olarak silerek değerlendirilmemektedir." ifadeleri yer aldı.