Almanya'ya İşçi Alımı İçin Yeni Gelişme: Son Başvuru Tarihi Açıklandı (Obm-Türkiye 2018)

Almanya'ya 10 bin yeni Türk işçi alımı yapılacak. Farklı kadrolara yapılacak alım için başvuru formunu ve başvuru linkini kamubulteni.com olarak paylaşıyoruz. Önceki günden bu yana kapalı olan başvuru formu yeniden erişime açıldı. Öte yandan alım ile ilgili yeni açıklamalar ve ücretler hakkında açıklama geldi.

Almanya'ya İşçi Alımı İçin Yeni Gelişme: Son Başvuru Tarihi Açıklandı (Obm-Türkiye 2018)

Almanya'ya 10 bin yeni işçi alımı yapılacak.

Almanya'ya 10 bin yeni işçi alımı yapılacağı açıklaması bugün geldi. Yapılan açıklamanın ardından adaylar başvuruyu nasıl yapacaklarını, başvuru sürecinin nasıl olacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu ilana başvuru detaylarına haberimizde yer verdik.

OBM şirketi, yıllardır Türk personel alımı yaparak bu personelleri Almanya'da çalıştırmaktadır. Yapılan yeni açıklamada 10 bin işçi alınacağı ve işçilere en az 2 bin Euro maaş verileceği bildirildi.

Biz de Kamubulteni.com olarak adayların başvurularını nasıl yapacaklarını, başvuru formunu nasıl dolduracaklarına haberimizde yer verdik.

ALMANYA'DA İŞ İMKANI

Şirket tarafından Almanya'da iş imkanı şeklinde yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Sektörlere göre farklı, dolgun ücretler, konaklama ve servis sunarak, binlerce Türk vatandaşına Almanya’da çalışma imkânı ve istihdam sağlamaya, Türk ekonomisine, işsizlik sorununa çözüm anlamında katkıya hazırlanıyor...Vasıflı, vasıfsız tüm başvurular OBM A.Ş tarafından, Almanya'dan gelecek taleplere göre değerlendirilecek. "

BAŞVURU ÜCRETİ İSTENMİYOR

Şirket tarafından yapılan açıklamada başvuru sırasında hehrangi bir ücret alınmayacağına yer verildi. Açıklama şu şekilde;

"Havalimanı yer hizmetleri dışında da belgeli TIR şoförlerinden, sağlık sektöründeki, hemşire ve doktorlara, tesisatçılardan, özel endüstriyel kaynakçılara kadar Almanya'da çok sayıda farklı sektörde Türk vatandaşına dolgun ücretlerle istihdam imkânı sunuyor. 20-45 yaş aralığında her Türk vatandaşı sağlık engeli olmadığı sürece başvuru formunu doldurarak müracaat edebiliyor... "

SON BAŞVURU

Şirket herhangi bir kamu kurumuna bağlı değildir. Özel bir şirkettir. Söz konusu açıklama şu şekilde;

"Hiçbir kurumla bağlantımız yoktur.Başvurularda asla ve asla hiçbir ücret talep edilmemektedir. Sitemiz dışında hiçbir yerde başvuru yoktur.
Sadece formlar doldurularak başvurular kabul edilecektir. Özel isteklerinizi [email protected] mail atarak iletiniz. Başvurular 30 Aralık 2018'e kadar devam edecektir. Ofislerimizden başvuru kabul etmiyoruz. İlginize teşekkür ederiz."

ŞİRKET ADRESLERİ

Yeşilköy Cad. 17/A Kat:3 Daire:7 
Florya/İSTANBUL
0 212 403 02 37
[email protected]

Çağlayan Mah. 2071 Sok. Şelale Villaları 
D9 Muratpaşa/ANTALYA
0 242 966 05 70
[email protected]

Süderstraße 73a 20097
Hamburg / Germany
040 226 227 8-00
[email protected]

Yukarıdaki iletişim adreslerinden detaylara ulaşabilirsiniz.

OBM İNSAN KAYNAKLARINDAKİ AĞINI TÜRKİYE’YE DE TAŞIDI BİNLERCE TÜRK VATANDAŞINA ALMANYA’DA İŞ İMKANI başlığı ile yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"10 yıldır Almanya’da 15 farklı havalimanıyla bağlantılı olan, aktif olarak 3 büyük havalimanında “Yer hizmetleri” konusunda binlerce kişiye istihdam sağlayan OBM A.Ş. artık Türkiye’de!

Ankara ,İstanbul ve Antalya ofisleri ile faaliyetine başlayan OBM A.Ş, Almanya’da çok sayıda sektörde personel ihtiyacına Türkiye’den insan kaynağı temin ederek yeni bir çığır açıyor.

Sektörlere göre farklı, dolgun ücretler, konaklama ve servis sunarak, binlerce Türk vatandaşına Almanya’da çalışma imkanı ve istihdam sağlamaya, Türk ekonomisine, işsizlik sorununa çözüm anlamında katkıya hazırlanıyor…

Vasıflı, vasıfsız tüm başvurular OBM A.Ş tarafından, Almanya’dan gelecek taleplere göre değerlendirilecek.

Havalimanı yer hizmetleri dışında da belgeli TIR şoförlerinden, sağlık sektöründeki, hemşire ve doktorlara, tesisatçılardan, özel endüstriyel kaynakçılara kadar Almanya’da çok sayıda farklı sektörde Türk vatandaşına dolgun ücretlerle istihdam imkanı sunuyor.

20-45 yaş aralığında her Türk vatandaşı sağlık engeli olmadığı sürece www.obm-turkiye.com ‘a girip başvuru formunu doldurarak müracaat edebiliyor…

OBM A.Ş yurt dışı istihdam sürecinde adaylardan kesinlikle hiçbir şekilde başvuru ücreti almıyor."

BAŞVURU FORMU YAYIMLANDI

OBM tarafından yapılan son dakika açıklamasında başvuur formunun erişime açıldığına yer verildi. Söz konusu başvuru formuna aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.

http://www.obm-turkiye.com/

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada başvuru formu için Tıklayın yazacaktır. Orayı tıklayınca aşağıdaki form karşınıza çıkacak.

Bu başvuru formunda tüm alanları doğru ve eksiksiz şekilde doldurun. Görüşme için istediğiniz İli seçin. Tüm bilgilerinizi doğru şekilde girdikten sonra GÖNDER butonuna tıklayın. 

SONRA NE OLACAK?

Başvuru sonrası OBM'nin sizinle iletişime geçmesini bekleyeceksiniz. OBM sizinle iletişime geçmeden siz de o arada Almanca veya İngilizce dillerini öğrenebilir, işinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz.

YENİ İŞÇİ ALIMLARI, İŞÇİ ALIM SONUÇLARI VE TÜM MEMUR, PERSONEL, ASKER VE POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN