Akıncı Dizisindeki Sahneye Sert Tepki

Akıncı adlı dizide cezaevinde geçen sahneye CTE'den tepki geldi. Reyting uğruna yapılanlara tepki gösterildi. İşte o sahne ve CTE Genel Müdürünün açıklaması.

Akıncı Dizisindeki Sahneye Sert Tepki

Akıncı dizisindeki o sahneye tepki.

Atv ekranlarında yayımlanan Akıncı adlı dizideki bir sahne tepkilere neden oldu. Dizinin o sahnesi ile ilgili CTE'den bir açıklama geldi.

AKINCI'DAN SAHNE HAKKINDA AÇIKLAMA

Akıncı dizisi, tepki çeken sahne ile ilgili "Kemal, Cüneyt’in kurduğu kumpas yüzünden görevden alınıp cezaevine gönderilir. Kemal’in cezaevine girmesi onu sindirmek için ilk hamledir; Cüneyt daha fazlası için harekete geçer. Güneş, Cüneyt’le ilgili incelemesini derinleştirip bu konuda Nergis’ten destek ister. Taşkın’la birlikte Kemal’e kurulan kumpası açığa çıkarmak için mücadele eder ve Cüneyt’in itiraz edemeyeceği sağlam delillere ulaşırlar. Akıncı da haberleri olmada bu konuda onlara destek verir. Nergis, Fatih’e açılan soruşturmada kendisini suçlu hissedip Fatih’in aklanması için haber yapar. Orhan, Lukas’la ilgili yeni bir ize ulaşır. Akıncı, Lukas’ı bulmak için harekete geçer." ifadelerini kullandı.

İşte tepki çeken o sahne:

CTE GENEL MÜDÜRÜ'NDEN TEPKİ

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç , söz konusu sahne ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Alkaç, "Reyting uğruna Ceza İnfaz Kurumlarını ve fedakar personelimizi zan altında bırakıp, Devletin işleyişi konusunda da farklı algılara neden olan anlayışı şiddetle kınıyorum. Konunun takipçisiyiz ve her türlü hukuki yetkimizi kararlılıkla kullanacağız." dedi.