Akaryakıta Tarihi Zam

Akaryakıt fiyatlarını bu güne kadar gördüğü en büyük zamlardan birini görecek. 10 Haziranda akaryakıta zam bekleniyor hem de üçüne birden.

Akaryakıta Tarihi Zam

Akaryakıt fiyatları ciddi anlamda yükseldi. 10 Haziranda akaryakıt fiyatlarına büyük zam bekleniyor. Artan dolar kuru ile beraber petrol fiyatlarının yükselmesi akaryakıt fiyatlarını ciddi oranda artmasına neden oldu. İnternethaber'in paylaştığı bilgilere göre zamlar 10 Haziran'da.

Motorin 30 Liranın Üzerine Çıkıyor

Motorine 10 Haziranda tarihin en büyük zamlarından biri bekleniyor. Motorine 8 Haziran Çarşamba günü gelen 1 lira 95 kuruşluk zammın ardından 10 Haziran da şimdiye kadar yapılan zamların en büyüğünün geleceği belirtiliyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 10 Haziran Cuma günü motorinin litre fiyatına 2 lira 60 kuruş zam geliyor. Motorine gelecek bu zamla beraber 30 lirayı aşacak.

Benzine 1 Lira 45 Kuruş

Benzine 10 Haziran’da 1 lira 45 kuruş zam bekleniyor. Benzinin litre fiyatı şuan için yaklaşık olarak İstanbul'da 26,23 TL'ye, Ankara'da 26,34 TL'ye, İzmir'de 26,35 TL'ye satılıyor.

LPG Zammı Bekleniyor Ama Kesin Değil

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre LPG'ye de bu gece zam gelebileceği ancak henüz bunun kesinleşmediğini ifade ediyor. LPG'ye de 45 kuruşluk zam gündemde.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /