AK Partili Turan'dan Flaş Bedelli Açıklaması : Ekim'de Gündeme Gelecek

Bedelli Askerlik Yaş ve Ücret şartının belli olduğu yönünde çıkan haberlerden sonra AK Parti'den açıklama geldi. Bedelli Askerlik Ekim ayında gündeme gelecek.

AK Partili Turan'dan Flaş Bedelli Açıklaması : Ekim'de Gündeme Gelecek

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Sabah'ın internet sitesinde yer alan 'Bedelli askerlik ücret ve yaş şartı belli oldu' haberleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kulis bilgilerinin gerçekleri yansıtmadığını söyleyen Turan, Bedelli askerlik meselesinden önce gündemde OHAL olduğunu, meclis açıldığı zaman ilk işlerden birisinin Bedelli Askerlik olacağını, Ekim ayı gibi bedelli askerlikle ilgili tüm konuların netleşeceğini söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Kulis bilgileri doğru değil. Gündemimizde sadece OHAL var. Cratosslot AK Parti'nin şimdiye kadar vaat edip de yapmadığı hiçbir düzenleme olmadı. Bedelli ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımız bunun bir ihtiyaç olduğunu ifade etti. Meclis açıldığı zaman ilk işlerden bir tanesi tabii ki bu olacaktır. İçeriği ile ilgili, ilgili bakanlığımız çalışacaktır. Şahsi kanaatim odur ki ekim gibi gündeme geleceğini ifade etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Bugün bazı basın yayın kuruluşlarında 'Bedelli askerlikle ilgili ücret ve yaş şartı netleşti' şeklinde haberler çıkmış, bedelli askerlik kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi haline gelmişti. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA