AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Açıklama: YSK'nın Kararı...

Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemdeki meselelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Açıklama: YSK'nın Kararı...

YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali, Ekrem İmamoğlu'ndan mazbatanın alınması ve seçimlerin yenilenmesine yönelik verdiği karara ilişkin konuşan Ömer Çelik, "YSK'nin kararı milli iradenin bir kez daha hakem tayin edilmesidir." ifadelerini kullandı. Türkiye Cumhuriyeti'ndeki demokrasinin gururlu ve onurlu bir demokrasi olduğunu, bedeli ödenmiş bir demokrasi olduğunu söyleyen Çelik, bunun ülkemizin en büyük zenginliği olarak görüldüğünü söyledi.

YSK'nın kararının ardından milletin karar vereceğini, tüm siyasetçiler, yöneticilerin bu kararı başlarının üzerinde selamlaması gerektiğini söyleyen AK Parti Sözcüsü , "Yaptığımız işten eminiz. YSK kararını verdi, vatandaşa gideceğiz. Milletimiz kararını verecek biz de bütün yöneticiler, siyasetçiler olarak 'başımızın üzerinde yeri var' diye selamlayacağız. 23 Haziran'da berrak bir seçim sonucu ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı. Rusya'dan S-400 alımı ile ilgili pozisyonlarının değişip değişmediğine yönelik de açıklamada bulunan Çelik, bu konuda herhangi bir fikir değişikliğinin söz konusu olmadığını sürecin işlediğini söyledi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA