AK Parti'den Seçim Açıklaması: İstanbul Listeden Çıkarıldı

Son dakika haberi: AK Parti 'den seçim sonuçları ile ilgili yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada 15 büyükşehirde zafere ulaşıldığına yer verilirken , İstanbul listeden çıkarıldı.

AK Parti'den Seçim Açıklaması: İstanbul Listeden Çıkarıldı

Son dakika: AK Parti 'den açıklama geldi.

31 Mart gecesinden bu yana İstanbul seçim sonuçları tartışması devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ciddi derecede geçersiz oy olduğu ve bu oyların seçim sonucunu değiştirebileceğine yer verildi.

AK PARTİ 'DEN YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi resmi Twitter adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında, partinin 31 Mart 2019 seçimlerinde 15 büyükşehir belediyesinde zafere ulaştığına yer verildi. Söz konusu açıklamada AK Parti İstanbul 'u listeden çıkardı. 

Yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Öncelikle AK Parti olarak bizleri, 2002 yılından bu yana seçimlerde 15. kez açık ara birinci parti yapan, sevgi ve muhabbetini esirgemeyen aziz milletimize en kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz. #TeşekkürlerTürkiye"

AK Parti kaynaklarından aldığı bilgileri veren Ankara Kuşu adlı kullanıucı, seçim gecesi sonuçları anbean yayınlamıştı. Bu hesaptan yapılan yeni paylaşımda bazı tutanaklarda kaydırmalar olduğu ancak oy çalma durumunun olmadığı belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara