AK Parti'den Ankara Seçim Sonucu Hakkında Flaş Açıklama: Bazı Yerlerde..

AK Parti 'den Ankara seçim sonuçları ile ilgili flaş açıklama geldi. Genel Sekreter Fatih Şahin yaptığı son açıklamada bazı usulsüzlüklerin olduğunu söyledi.

AK Parti'den Ankara Seçim Sonucu Hakkında Flaş Açıklama: Bazı Yerlerde..

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin 'den flaş Ankara açıklaması: Bazı usulsüzlükler var.

Twitter adresi üzerinde bulunan hesabından, Ankara seçim sonuçları ile ilgili bir paylaşım yapan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ,  seçim sonuçlarına ilişkin flaş ifadeler kullandı.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, yaptığı paylaşımında, "Sandık sorumlularımızdan Ankara İl Başkanlığımıza ulaşan raporlar üzerinde yürütmekte olduğumuz titiz çalışmalar, Ankara'da seçim sonuçlarının kamuoyuna yansıdığı şekilde olmadığını göstermektedir." ifadelerini kullandı.

YAPACAĞIMIZ İTİRAZLAR NETİCESİNDE..

Şahin,paylaşımının devamında bazı sonuçlara itirazda bulunacaklarını söyleyerek, "Yapacağımız itirazlar neticesinde, Ankaralı hemşehrilerinizin iradesinin sağlıklı ve doğru bir şekilde sonuçlara yansıyacağına olan inancımız tamdır." ifadesini kullandı.

GEÇERSİZ SAYILAN OYLAR VAR

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise yaptığı son dakika açıklamasında, bazı bölgelerde yüksek oranda geçersiz oy olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"İl Başkanlığımızda, sandıklardan ulaşan ıslak imzalı tutanaklar ve raporlar üzerinde ayrıntılı bir çalışma yürütmekteyiz. İlk tespitlerimiz, Ankara'nın seçim sonuçlarını etkileyecek şekilde birçok usulsüzlüklerin ve yüksek oranda geçersiz sayılan oyların olduğu yönündedir."

Kamubulteni.com  |  Ankara