Adnan Oktar'ın Bir Ayda Meyveye Harcadığı Para Dudak Uçuklattı

Adnan Oktar ve kedicik adı verilen örgüt üyelerinin yaşadığı Çengelköy'deki lüks villanın aylık meyve masrafının 30 bin TL olduğu belirlendi. Villada bulunan 20 aracın yakıt masrafıysa 25 bin lirayı aşıyor.

Adnan Oktar'ın Bir Ayda Meyveye Harcadığı Para Dudak Uçuklattı

Adnan Oktar örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda merkez olarak belirtilen Kandilli'deki lüks villanın aylık harcaması dudak uçutlattı. 100 odadan oluşan lüks villanın aylık sadece meyve masrafının 30 bin lirayı aştığı, alan içerisindeki 20 aracın yakıt masrafının 25 bin lira olduğu belirtildi.

Adnan Oktar'ın yanında 10 sene kadar duran eski müritlerden Ümit Kuruca, "Evin masrafları çok fazlaydı. Müritlerin sayısı çok olduğu için her şey kasa kasa gelirdi. Asla belirlenen esnafın dışında kimseden Bahis Siteleri alışveriş yapılmazdı. İlacı bile belirlenen eczaneden alırdık. İçeride yüzlerce kamera var. Hepsi gece gündüz çalışırdı. Yüksek miktarda elektrik parası geliyordu. Sadece villanın mutfak ve diğer giderleri aylık 100 bin lirayı geçiyordu" dedi.

Bu arada 2 gün önce gözaltına alınan örgüt lideri şüphelisi Adnan Oktar'ın ilk ifadesinde akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor olduğunu, deli olmadığını söylediği belirtildi. Bu arada örgüte yönelik operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan 106 kadından 105'i yakalandı. Bir kadının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA