Adanalı Piyade Er Hakan Atan Şehit Oldu

Kars 'ın Sarıkamış İlçesinde askerlik yapan 21 yaşındaki Piyade Er Hakan Atan, şakalaşmada silahtan çıkan kurşun ile şehit oldu.

Adanalı Piyade Er Hakan Atan Şehit Oldu

Adana şehidine ağlıyor.

Kars 'a bağlı Sarıkamış İlçesi 'nde nöbet tutmakta olan 21 yaşındaki Adanalı Piyade Er Hakan Atan, iddiaya göre arkadaşının silahından çıkan kurşun ile yaralandı. Yaralanan asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Orbay Kışlası 'nda meydana gelen olaydaü nöbet kulübede nöbet tutmakta olan erler R.Ş. ile Hakan Atan, iddiaya göre şakalaşmaya başladı. Şakalaşma sırasında silahı ateş alan R.Ş.'nin tüfeğinden çıkan kurşun, arkadaşı Piyade Er Hakan Atan 'ın başına isabet etti. Ağır şekilde yaralanan Atan, bölgeye gelen ambulans ile Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırılarak tedabi altına alındı. Tedavi altına alınan Atan, doktorların tüm müahalelerine rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

Şakalaşma sonrası kaza kurşunu ile şehit düşen Hakan Atan 'ın şehadet haberi, Adana 'nın Tufanbeyli İlçesi 'nde ikamet etmekte olan baba ocağına ulaştı. 

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki şehidin evine gelen Kaymakam Serhat Atar ve Belediye Başkanı Remzi Ergül ile beraberindeki heyet, acı haberi baba Bahri ve anne Selvi Atan 'a iletti.

Oğullarının şehit olduğunu haberini alan anne ile baba, baygınlık geçirdi. Fenalaşan Atan çiftine, hazırda bekletilen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi bölgede yaptı.

Bekar olduğu öğrenilen şehit Atan'ın cenazesi, yarın sabah saat 10.00 'da Erzurum Havalimanı'nda yapılacak törenin ardından memleketi Adana'nın Tufanbeyli ilçesine getirilecek ve burada son yolculuğuna uğurlanacak.

Kamubulteni.com  |  Ankara