Adana'da Korkunç Kaza! 3 Kişi Öldü, 6 Kişi Yaralandı

Adana'da meydana gelen trafik kazasına dair detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı. Kazada 3 kişi feci şekilde can verirken, 6 kişi yaralandı. Yaralılar arasında çocuklar da var.

Adana'da Korkunç Kaza! 3 Kişi Öldü, 6 Kişi Yaralandı

Adana'da park alanı girişindeki korkuluklara ve işaret levhasına çarpan araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.  Adana'da otoyolda park alanı girişinde bulunan korkuluklara ve işaret levhasına çarpan hafif ticari araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti, 3 'ü çocuk 6 kişi de yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 27 plakalı hafif ticari araç, Tarsus-Adana-Gaziantep Bahis Siteleri (TAG) otoyolu Seyhan Park alanı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak park alanı girişinde bulunan korkuluklara çarptı. İşaret levhasına çarparak duran aracın sürücüsüyle yanındaki biri kadın iki kişi hayatını kaybetti.

Kazada 6 kişinin yaralandığı belirtilirken, bu 6 kişinin 3'ünün çocuk olduğu, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahelenin yapıldığı öğrenildi. Yaralı vatandaşlar daha sonra kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Ekipler hayatını kaybeden ve yaralananların kimlik tespiti için çalışma başlatırken, kazaya dair soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA